ČILIĆ ‘Ovo je jedan od najljepših trenutaka moje karijere’

Sanjin Strukic/PIXSELL

Marin Čilić pobjedom nad Lucasom Pouillem osigurao je Hrvatskoj drugi Davis Cup naslov u povijesti. Čilić je nakon meča poručio da je ponosan na sebe što je odigrao dobro unatoč golemom pritisku, piše Index.

“Ponosan sam na sebe, na cijelu ekipu. Kad se samo sjetim onog poraza iz 2016. godine… Ovo je fantastična pobjeda. San snova. Definitivno jedan od najljepših trenutaka moje karijere”, izjavio je Čilić, zahvalivši se cijeloj reprezentaciji i posebno Borni “koji je odigrao fantastično polufinale.”

“Odigrao sam fenomenalno u petak i to mi je dalo samopouzdanje da budem odličan i danas. Odigrao je i Pouille odlično u prvom setu. Pritisak je bio golem, odgovornost također, ali odigrao sam strašno. Zadovoljan sam”, rekao je Čilić.

Izbornik hrvatske reprezentacije, Željko Krajan poručio je kako je nevjerojatan osjećaj osvajanja Davis Cupa teško opisati riječima, javlja Index.

“Sedam godina sam proveo u reprezentaciji s ovim dečkima, sjajno ih poznajem, nisam puno stariji od njih i s nekima sam igrao i trenirao. Tim više mi je drago zbog njih. Zavrijedili su to nakon one kobne 2016. godine. Dokazali su ulogu favorita”, smatra Krajan.

“Zasluženo smo svjetski prvaci u tenisu”, zaključio je izbornik.

BRAVO CRO MUŠKETIRI Hrvatska osvojila Davis Cup!

 

Komentiraj