Kazalište Knap

Centar kulture na Peščenici i Kazalište Knap predstavljaju predstavu ‘Koltovi generala Pattona’

Centar kulture na Peščenici i Kazalište Knap predstavlja Vam predstavu ‘Koltovi generala Pattona’ koja će se izvesti u Kazalištu Knap u subotu (28.10.) u 20 sati.

Predstavu koju je do sada imalo prilike vidjeti skoro pet tisuća ljudi, nakon kraće stanke, ponovno je na daskama i ima priliku zabaviti i Vas.

Ova crna komedija u režiji Georgija Para književno i duhovito raskrinkava podijeljeno hrvatsko društvo, ne samo ideološki, svjetonazorski i religijski nego i kulturno.

Četvero glumaca – Mladen Vasary, Tomislav Martić, Sunčana Zelenika i Ana-Marija Percaić glume sveukupno šesnaest istaknutih pripadnika hrvatskog društva raznolikih karaktera.

Dva umirovljena generala, novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrtićka teta samo su neki od likova koji će Vas nasmijati.

Tekst je napisao Nino Škrabe, majstor dijaloga, jezika i karaktera.

Dođite 28. listopada u Kazalište Knap i saznajte kako su tajanstveni koltovi slavnog generala Pattona dospjeli na daske poznatog zagrebačkog kazališta i je li njihov pucanj u ekstremno bio samo pucanj u prazno.

Karte možete kupiti na blagajni kazališta ili rezervirati na broj: 01/ 2303 122.

Komentiraj