Patrik Macek/PIXSELL

Brkić pričao s Curićem na dan dojave Vargi?

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić i njegov kum Blaž Curić, kojeg se tereti da je MUP-ovom informatičaru Franji Vargi dojavio da je pod istragom, navodno su bili u kontaktu 20. rujna. Dan je to kada je Vargi dojavljeno da je pod istragom, piše u četvrtak Jutarnji list.

Policija pokušava utvrditi imaju li ti kontakti veze s kasnijom dojavom Franji Vargi pozivom iz zagrebačke Dubrave s jednokratnog broja mobitela, za što se sumnjiči Curića.

Jutarnji list doznaje kako je Varga tijekom ispitivanja u USKOK-u izravno spominjao Milijana Brkića, i to kao osobu koja je koristila njegove usluge.

Podsjetimo, Nacional je u prošlom broju objavio da je usluge Franje Varge koristio i sam Milijan Brkić. “Brkić je koristio usluge Franje Varge za unutarstranačke obračune u HDZ-u. Istražitelji USKOK-a upoznati su s time da je on koristio njegove usluge i nakon prošlih parlamentarnih izbora. Točno znaju i s kime se Brkić unutar HDZ-a obračunavao na temelju onoga što mu je Varga dostavljao”, kazao je za Nacional izvor dubinski upućen u zbivanja.

SENZACIONALNO Varga otkrio Uskoku da ga je s Mamićem spojio Karamarko

Komentiraj