BRKIĆ “Evidentno da se uključila stara struktura UDBA-e”

Autor:

Zagreb, 16.11.2018. -  Nastavak 10. sjednice Hrvatskog sabora. Na fotografiji Milijan Brkić. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

hina

Potpredsjednik Sabora i drugi čovjek HDZ-a Milijan Brkić ne izlazi iz fokusa javnosti zbog optužbi koje se gomilaju na njegov račun. Posljednje uz što se vezuje njegovo ime, a popis stvari je podugačak, je da je prisluškivao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića o čemu je u jučer objavljenom broju Nacional iscrpno i slojevito obavijestio javnost.

“Evo mene dobri ljudi”, pozdravio je Brkić novinare na ulasku u zgradu HDZ-a, javlja N1.

“Već sam rekao i ne želim se ponavljati. Jako je zanimljivo kako su navodno mailovi i SMS-ovi koji su navodno pronađeni kod Varge svi lažni kad su u pitanju druge osobe, a samo kad je moje ime i prezime u pitanju, onda je sve istina”, rekao je Brkić na novinarsko pitanje o tome da se njegovo ime provlači kroz brojne afere prisluškivanja.

“Što se tiče zadnjih napisa, zanimljivo je da sam protekli vikend proglašen malim Rankovićem. Koliko znam, on je bio suradnik onog zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sad se mene stavlja u kontekst da sam prisluškivao ministra MUP-a, predsjednika Vlade, ne znamo samo tko je Jovanka u toj priči. Evidentno je da se u tu operaciju uključila stara struktura UDBA-e. To je njihov obrazac. Naravno, stari pas koristi trikove koje je naučio”, rekao je Brkić, ali nije htio otkriti imena ljudi koji pripadaju tim strukturama i koji mu podmeću.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.