Bono Vox jako ljut na veliku popularnost Matta Damona u Irskoj

Bono je ostao vrlo zatečen iznenadnom popularnošću Matta Damona u Irskoj nakon što je svojim boravkom u Irskoj oduševio lokalno stanovništvo grada Dalkeya.

Matt Damon je boravio u priobalnom gradu Dalkeyu, u proljeće prošle godine blizu mjesta gdje živi Bono. U to je vrijeme boravio u vikendicama koje su bile rezervirane za glumačku postavu njegovog novog filma ‘The Last Duel’ prije nego što je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa.

Nakon što je fotografiran na plaži s torbom iz lokalne trgovine SuperVal, Matt je postao neka vrste senzacije u Irskoj, a korisnici društvenih mreža usvojili su ga kao jednog od svojih dok su novine slavile ponašanje novog stanovnika Dalekya.

Međutim, Bono je bio šokiran kad je otkrio da je Matt Damon odjednom postao popularniji od njega što je potvrdio i u svom intervjuu za magazin GQ: “Ja živim u ovom selu već 30 godina, a ovaj jeb.. je tamo tri mjeseca i proglasili su ga odmah kraljem Dalkeyja! To je zaista nevjerojatno. “Uhvaćen je od lokalnog fotografa s plastičnom vrećicom SuperVala uz priču kako nosi limenke piva, i odjednom je postao netko i nešto što mi svi ne možemo postići. Jako ga vole! Još će mu i spomenik podići. Ne znam uopće zbog čega. Jako sam ljut zbog toga. Nimalo me to ne veseli i nisam sretan zbog svega toga.“

 

 

Komentiraj