BJELICA: “Suprotstavljamo se dobrom protivniku, ali vjerujemo u nas”

Nogometaši Dinama u ponedjeljak su otputovali u Tbilisi, gdje ih sutra čeka prva utakmica drugog pretkola UEFA Lige prvaka protiv Saburtala.

“Očekujem da ćemo odigrati dobro utakmicu i da ćemo pobijediti. Znamo da se suprotstavljamo dobrom protivniku, ali vjerujemo u nas, u našu dobru formu i kvalitetu. Čuli smo se i sa Zoranom Zekićem trenerom moldavskog Sheriffa koji nam je dao još dodatnih informacija o suparniku i na tome mu se zahvaljujem. Mislim da ćemo biti dobro pripremljeni”, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

O protivničkoj ekipi Bjelica kaže da imaju dobre igrače na bokovima, ofenzive bekove. “Morat ćemo biti maksimalno koncentrirani i to ne samo u ovoj već u obje utakmice ako želimo proći”, dodao je.

“Vidjeli smo ne samo na primjeru Hajduka, već i na puno utakmica prošle sezone da i klubovi poput Barcelone ili Ajaxa mogu prokockati velike prednosti. Mi smo fokusirani samo na sebe. Igračima ćemo reći dobre i loše strane suparnika, ali vjerujem da ćemo ispunjavati naše zadatke i da ćemo odigrati utakmicu s maksimalnom angažiranosti”, poručio je Bjelica.

Komentiraj