BJELICA ‘Imali smo otvorenu utakmicu do 90. minute’, OLMO ‘Znali smo što nas čeka’

Manchester City svladao je Dinamo 2:0, što je prvi poraz Dinama u skupini Lige prvaka.

Trener Dinama, Nenad Bjelica, bio je miran nakon poraza, a u prvoj izjavi istaknuo je kako su sve prilike Citya u drugom dijelu proizašle iz Dinamovih grešaka, te kako je Dinamo u prvom dijelu bio “impresioniran”.

“Primili smo gol tijekom najbolje faze naše igre, da se to nije dogodilo, tko zna u kojem smjeru bi sve otišlo. City nije stvorio puno pravih prilika u drugom dijelu, bile su to većinom situacije proizašle iz naših grešaka. U prvom dijelu bili smo impresionirani”, izjavio je Bjelica, prenosi Index.

Bjelica je dodao kako se utakmica promijenila nakon primljenog gola te naglasio da je Dinamo imao “otvorenu utakmicu protiv jakog Citya do 90. minute”.

“To nije mala stvar. Žao mi je što nam sudac nije dosudio faul na 18 metara pred kraj utakmice, smatram da ne bi pogriješio da je to svirao. Tko zna kako bi sve završilo. No nećemo se na to izvlačiti, nije alibi. City je zasluženo pobijedio i pokazao zašto cilja na naslov prvaka Europe. I puno bolje ekipe od Dinama ne mogu se nadati dobrom rezultatu na Etihadu. City je premoćan i to je razlog našeg poraza. Nije stvar u tome da moji dečki nisu dobri”, zaključio je trener Dinama.

Dani Olim je izjavio kako je Dinamo igrao dobro, ali da je ovaj poraz znak da moraju raditi više.

“Dobro smo igrali i to je dobro za nas, znak da moramo raditi i više. Znali smo kako će utakmica izgledati i da ćemo morati duplirati oba njihova krila. Znali smo da moramo puno snage trošiti u obrani ako želimo nešto”, izjavio je Olmo, dodavši kako se Dinamo sada mora fokusirati na HNL i na prvenstvo.

 

Komentiraj