Bebeku najveći hrvatski derbi

Određene su službene osobe za 25. kolo Hrvatski Telekom Prve lige u kojem će snage odmjeriti dva najveća hrvatska kluba.

Derbi na Poljudu u kojem Hajduk u srijedu od 19:00 dočekuje Dinamo pripao je Ivanu Bebeku iz Rijeke kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina) dok će za video tehnologiju biti zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Tomislav Petrović (Valpovo). Delegat dvoboja je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor suđenja Dušan Kukić iz Siska dok će ispred Saveza za sigurnost biti M. Marković, M. Svilić te M. Cindrić.

Istoga dana ranije odigrat će se još dvije utakmice u kojima će snage odmjeriti Istra 1961 i Osijek te Varaždin i Gorica. Utakmica u Puli, koja se igra od 15 sati, pripala je Mariju Zebecu iz Cestice, a pomagat će mu Borut Križarić (Čakovec), Jerko Crnčić (Vrbovec) te Ivan Župan (Bjelovar). Suci iza ekrana na tom dvoboju bit će Goran Gabrilo iz Splita te Igor Krmar iz Zagreba. Delegat susreta je Damir Stipković (Zagreb), kontrolor suđenja je njegov sugrađanin Igor Pristovnik, a časnik za sigurnost jest Vlado Dominić.

Dvoboj u Varaždinu od 17 sati predvodit će Damir Batinić iz Osijeka, uz pomoćnike Marija Pepura (Split), Alena Jakšića (Solin) i Ivana Matića (Osijek). VAR i AVAR suci na toj utakimici su Dario Bel i Miro Grgić (oba Osijek). Lino Roša iz Vodnjana je delegat, a Zagrepčanin Dragutin Poljak kontrolor suđenja.

Kolo će započeti dan ranije kada se sastaju Lokomotiva i Slaven Belupo, a djelitelj pravde na toj utakmici trebao bi biti Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Pomagat će mu Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) te Josip Lučić (Vinkovci). Marko Matoc (Zaprešić) i Miro Grgić (Osijek) bit će u VAR sobi, dok su Davor Ivić (Sisak) i Branko Bajić (Split) delegat, odnosno kontrolor suđenja.

Također, istog dana, ali od 19 sati Rijeka će ugostiti Inter, a taj dvoboj predvodit će Ivan Vučković (Zagreb). Ivica Modrić (Zagreb), Vedran Đurak (Stupno) te Goran Pečarić (Zagreb) bit će pomoćni suci, dok će Goran Gabrilo (Split) i Igor Krmar (Zagreb) biti VAR i AVAR sudac. Delegat susreta je Tihomir Čalić (Marčana), a kontrolor Božo Mamić (Bjelovar).

Službene osobe za 25. kolo HT Prve lige:

Komentiraj