n1

BAKIĆ: “Senat je poručio Sveučilištu i javnosti da je zadovoljan”

Damir Boras ostaje rektor Sveučilišta u Zagrebu, i to uvjerljivom većinom, a Damir Bakić je u izjavi nakon izbora Borasu zaželio sreću u radu te istaknuo da je Senat poručio Sveučilištu i javnosti da je zadovoljan smjerom u kojem Sveučilište ide. Boras je dobio 54 glasa, Bakić je dobio 15 glasova, a jedan glas je bio nevažeći, javlja televizija N1.

Želim rektoru Borasu puno uspjeha u radu, poručio je Bakić u izjavi nakon izbora.

Ponosan sam na sve poruke koje smo uputili, na svu pozitivnu energiju koju smo odaslali i koju smo dobili, na ogromno povjerenje i nade koje smo pobudili, poručio je i dodao da osjeća i ogromnu zahvalnost.

Mislim da smo učinili veliku stvar i ponosan sam da sam bio u ovom natjecanju i imao priliku surađivati s toliko predivnih ljudi, istaknuo je Bakić

Teško mi je reći što je presudilo, rekao je te pobrojao – shvaćanje Senata, kako se shvaća svoju odgovornost, kakav Senat naprosto jest.

Očekivao sam više glasova, ostajem aktivni član Senata, Senat je poručio Sveučilištu i javnosti da je zadovoljan smjerom u kojem Sveučilište ide, zaključio je Bakić.

Komentiraj