Ana de Armas pribojava se golih scena iz filma u kojem glumi Marilyn Monroe

Ana de Armas trenutno uživa u kritikama za njenu ulogu Marilyn Monroe u filmu „Blonde“ redatelja Andrewa Dominika. Film je premijerno prikazan na festivalu u Veneciji, a na Netflixu će se početi prikazivati 28. rujna. I dok je film dobio osrednje ocjene, gluma Ane de Armas popraćena je ovacijama. Međutim, ono što muči ovu glumicu jest činjenica da se u nekim scenama u filmu pojavljuje gola te da će upravo te scene i te fotografije preplaviti internet. „Znam što će postati viralno i to je odvratno“, izjavila je za magazin Variety.

Ana se Armas očekuje da će brojni gledatelji, nakon početka prikazivanja na Netflixa, skidati one dijelove filma u kojima se ona pojavljuje gola te da će te scene cirkulirati na internetu. Iako je to očekivala, nikada nije željela odbiti ulogu u ovom filmu.

„Nervozna sam čim posmislim na to. Ne mogu to kontrolirati, ne možete kontrolirati kako će neke stvari biti izvučene iz konteksta. Nisam se zbog toga premišljala oko prihvaćanja uloge. Jednostavno imam loš okus u ustima dok razmišljam o tome što će se dogoditi s tim isječcima iz filma“, izjavila je Ana de Armas dodajući kako je u filmu „Blonde“ napravila neke stvari koje ne bi nikada napravila za druge redatelje. „Napravila sam to za Marilyn Monroe, kao što sam to napravila za Andrewa Dominika“.

Komentiraj