HDZ U Zagreb stigli Milinovićevi Ličani

Autor:

Gospić: Četiri autobusa članova HDZ-a krenulo je za Zagreb na sastanak s premijerom  29.08.2018., Gospic - Cetiri autobusa clanova HDZ-a krenulo je za Zagreb na sastanak s premijerom Plenkovicem. 

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Dvjestotinjak ličkih HDZ-ovaca stiglo je pred središnjicu stranke u Zagrebu, javlja N1.

Lički HDZ-ovci predvođeni Darkom Milinovićem stigli su pred središnjicu skandirajući “Franjo, Franjo” i pjevajući “Zovi, samo zovi”

“Ovo je poruka Kustiću da ne vrijeđa Ličane, tražimo izbore, tri puta su odgađani”, rekao je Milinović i dodao da Andrej Plenković ima potporu ličkih HDZ-ovaca. “Gordan Jandroković nema našu podršku, on se otkrio i rekao da vodi stvar u Zagrebu”, poručio je.

“Politički tajnik Kuščević ih je informirao da do sastanka danas neće doći, i oni su o tome obaviješteni… Mnogo naših župana i predsjednika županijskih organizacija može organizirati autobuse, i više od 4-5 autobusa, no to nije način rješavanja političkih problema i ne želimo da to postane praksa”, kazao je u srijedu ujutro HDZ-ov Gordan Jandroković.

No lički HDZ-ovci ipak su krenuli.

Podsjetimo, kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović jučer je najavio da će danas, s oko 200 članova stranke, doći u stranačku Središnjicu kako bi ih primili čelnici stranke istaknuvši kako se ne radi ni o kakvoj pobuni.

Milinović je karavanu dočekao u Zagrebu.

“Ja sam već u Zagrebu, imam nekoliko radnih sastanaka, a ljudi koji su tražili i od mene i gospodina Kolića da žele informirati sam vrh stranke o Gospiću jer su oni u uvjerenju da predsjendik stranke nema prave informacije, ja nemam pravo niti imam tu snagu zabraniti ljudima da idu u Zagreb, oni će odlučiti o tome”, rekao je Milinović.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.