HMD Global, dom Nokia mobilnih telefona, nedavno je predstavio telefon Nokia 3310 3G.

Sa svježim novim bojama i novim sučeljem koje dopušta korisnicima da odaberu temu koja pristaje njihovom raspoloženju, na ovom ‘modernom klasiku’ odsada je omogućen i 3G te je dostupan još većem broju obožavatelja diljem svijeta.

Dostupna od sredine listopada, Nokia 3310 3G kombinira privlačnost razgovora i pisanja poruka trenutnog modela s 3G povezanošću, što znači da u klasiku sada možete uživati u više zemalja. Retro korisničko sučelje nudi poboljšano prilagodljivo iskustvo, što znači da sada možete mijenjati boje i položaje ikona kako biste bili sigurni da su vaše najdraže funkcije upravo tamo gdje želite da budu.

“Naša nova interpretacija telefona Nokia 3310 bila je kultni i globalni fenomen. U svijetu u kojem dominiraju pametni telefoni, miks nostalgije i lijepog telefona koji traje i traje, zaokuplja ljudsku maštu. Naši obožavatelji diljem svijeta tražili su da da ovaj legendarni telefon podrži 3G. Fanovi su tražili, mi smo slušali i danas predstavljamo Nokiju 3310 3G“, rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvodnje, HMD Global.

Podsjetimo kako Nokia 3310 3G u svom programu, još uvijek, ima popularnu igru – Snakes.

Poboljšani retro dizajn i potpuno nove boje

U skladu s hrabrim i raznobojnim nasljeđem serije, Nokia 3310 3G dostupna je u četiri karakteristične boje – uvijek popularnima Yellow i Warm Red i prekrasnim novim Azure i Charcoal nijansama, sve s mat finišom i novom srebrnom tipkovnicom.

Ergonomski redizajnirana za još bolje osobno iskustvo, Nokia 3310 3G ima više razmaka između tipki, za lakše i ugodnije zvanje, pisanje poruka i tvitanje.

3G dizajn za budućnost

Dodatak 3G data povezivosti donosi ovaj popularan telefon još većem broju obožavatelja diljem svijeta. Nokia 3310 3G pruža do 6.5 sati razgovora i do impresivnih 27 dana vremena čekanja tako da uvijek možete ostati u kontaktu.

Dostupnost

Nokia 3310 3G dostupna je od sredine listopada.

Komentiraj