Postane li Diego Simeone trener Chelsea ovo ljeto, ‘Bluesi’ će učiniti sve kako bi na Stamford Bridge doveli – Ivana Rakitića, prenosi bleacherreport napise u španjolskim medijima.

Španjolski Don Balon piše kako je argentinski trener veliki obožavatelj hrvatskog veznjaka, te ga je već pokušavao dovesti u Atletico. Ipak, nada se da će više sreće imati u svom drugom pokušaju. Vijest još uvijek nije potvrđena, ali španjolski mediji pišu kako je prelazak Simeonea u Chelsea gotova stvar, a sa tim su napisima krenule i prve glasine oko pojačanja na kojima će inzistirati.

Među njima je najzvučnije ime Ivana Rakitića, koji je nakon dolaska iz Seville postao jedan od ključnih ‘kotačića’ u nemilosrdnom stroju imena Barcelona. Don Balon piše kako je ovoljetno dovođenje Arde Turana u Barcelonu poslalo poruku kako Rakitić više nije nezamjenjiv u momčadi Luis Enriquea, što je i ohrabrilo Chelsea da počne razmišljati o hrvatskom reprezentativcu.

Ipak, Luis Enrique s time se možda i ne bi složio. Prema nedavnom istraživanju, Rakitić je najkorištreniji igrač katalonskog kluba. Također, njegova je supruga Španjolka, obitelj će uskoro dobiti četvrtog člana, ali hoće li klub i sam Rakitić moći odbiti astronomsku ponudu Chelsea, ukoliko do nje dođe?

Komentiraj