Gubitak elastičnosti kože te promjene u njenoj strukturi i izgledu svakako nisu najomiljenije pojave ,jer njihov dolazak nepogrešivo odaje godine i poneke propuste u pravilnoj brizi za zdravlje i ljepotu kože i tijela. Invazivne metode plastične kirurgije već neko vrijeme nisu jedina opcija da vratite mladolikost i priuštite si besprijekorno njegovan izgled. Potvrda da Zagreb ne zaostaje za svjetskim metropolama u trendovima u estetskoj medicini dolazi iz Poliklinike Milojević.

Revolucionarni Plasmage tretman u potpunosti je zamijenio invazivnu metodu blefaroplastike.

Plasmage aparat za neinvazivne tretmane radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanje snage aparata pri tretiranju određenih problema. Postoji šest različitih razina snage i šest različitih razina frekvencija pa je tretman siguran za sve tipove puti. Plasmage se može koristiti za niz problema na koži kao i pomlađivanje dijelova lica. Aparat stvara niz sitnih točkica na koži koje su okidači za trenutačnu reakciju – tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja.

“Donedavno se smatralo kako je gornja blefaroplastika domena kirurga te da estetska medicina može samo pomoći u podizanju kapaka botoxom. Upravo je Plasmage tretman dokazao suprotno – već tijekom samog tretmana koža gornjeg kapka se podiže i višak kože nestaje. Prvi smo u Zagrebu krenuli s tretmanom neinvazivne korekcije kapaka te možemo potvrditi kako su rezultati zapanjujući, a naše klijentice iznimno zadovoljne“, rekao je dr. Nikola Milojević.

Pri podizanju očnih kapaka postupak traje oko petnaest minuta, a krajnji rezultat vidljiv je za 6-8 tjedana. Na tretirano područje prvo se nanese anestetska krema pa je osjet uboda iglom minimalan.

Plasmage tretman zbog svoje preciznosti može djelovati na ona područja na kojima je teško primijeniti druge instrumente, poput lasera ili radiofrekvencije. Tretman s ovim inovativnim rješenjem jeftiniji je i kraći od kirurških zahvata te nema krvarenja niti podljeva.

Komentiraj