Svi letovi iz egipatskog turističkog odredišta Sharm el-Sheikha u pravcu Velike Britanije odgođeni su zbog straha od bombaških napada. Letovi su odgođeni nakon što su se pojavile informacije kako je ruski avion srušen “eksplozivnom napravom”, javlja BBC.

Svi večerašnji letovi iz Sharm el-Sheikha prema Velikoj Britaniji odgođeni su kako bi se uspio  omogućiti dolazak britanskih stručnjaka za sigurnost, priopćio je Downing Street.

“Istraga još traje i ne možemo kategorički utvrditi razloge pada ruskog zrakoplova. Međutim, imamo neke nove informacije koje upućuju na to da je avion srušen pomoću eksplozivne naprave”, objavili su iz Downing Streeta.

U zračnu luku u Sharm el-Sheikhu poslani su stručnjaci, a sve britanske turiste koji se trenutno nalaze u Sharm el-Sheikhu vlada je pozvala da kontaktiraju svoje avio-prijevoznike za dodatne informacije.

Radi se o, kako javlja BBC, mjerama predostrožnosti nakon što su se pojavile nove informacije o mogućem uzroku rušenja ruskog aviona s 224 putnika i članova posade.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.