Prilikom redovitog pregleda oružja, 37-godišnji policajac si je u postaji koprivničke granične policije u Otočki iz službenog pištolja propucao nogu i život mu je bio u opasnosti, no stanje mu se stabiliziralo nakon višesatnog operativnog zahvata.

Koprivničko-križevačka policija u utorak je izvijestila kako je do samoranjavanja došlo tijekom redovitog godišnjeg pregleda oružja u kancelariji Postaje granične policije u Otočki na granici s Mađarskom, kada je policajac ispod radnog stola iz pištolja ispalio hitac koji ga je pogodio u lijevu natkoljenicu.

Odmah je prevezen u koprivničku bolnicu gdje je podvrgnut kirurškom zahvatu, a doznaje se da je u bolnicu dovezen s obilnim krvarenjem i da mu je život bio u opasnosti. Stanje mu se stabiliziralo tek nakon višesatne liječničke intervencije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim se utvrđuje koje su radnje dovele do nenadanog pucnja iz pištolja.

Komentiraj

FOTO:Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.