Policija intenzivno istražuje smrt 14-godišnje djevojčice, čije je tijelo dovezeno u utorak u gospićku bolnicu, no zbog tajnosti postupka u ličko-senjskoj Policijskoj upravi nisu mogli komentirati medijske navode o njezinim ozljedama niti o privođenju nekoliko osoba, maloljetnika.

Glasnogovornica Nataša Agatić rekla je za Hinu da ne može potvrditi neslužbene informacije koje su objavili neki portali o uhićenju više osoba, ni radi li se o ozljedama nanesenim hladnim oružjem, ni bilo koji drugi detalj o smrtnom stradavanju djevojčice.

“Izvidi su i inače tajni, ali kada su u pitanju maloljetnici posebno smo ograničeni kako u davanju tako i primanju informacija, zato samo mogu reći da će mediji biti obavješteni o okolnostima smrtnog stradavanja maloljetne osobe čim izvidi budu okončani”, rekla je Agatić.

Prema neslužbenim informacijama koje su objavili portali, 14-godišnjakinja je preminula u vozilu Hitne pomoći tijekom transporta od Lovinca do Gospića, od rana zadobivenih hladnim oružjem.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Zvonimir KUHTIĆ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.