Tomislav Ćorić otvorio račun na Twitteruveć prvom objavom izazvao niz reakcija

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić posljednji je u nizu ministara koji je otvorio račun na društvenoj mreži Twitter.

U svom prvom tvitu Ćorić je poručio da će mu u upravljanju računom pomagati tim, ali će na pitanja zato odgovarati sam. Kako bi sljedba (trenutačno njih 468) znala tko odgovara na upite, osobne će tvitove potpisivati sa “tć”.

Na prve reakcije nije se trebalo dugo čekati. Ćoriću su se javili ‘gradonačelnik svemira, redatelj Dario Juričan i bivša premijerka Jadranka Kosor.

“Stavljam se na raspolaganje Ministre, Vama i Vašem timu za pomoć u kriznom komuniciranju. (dj)”, poručio je Dario Juričan.

Kosor je samo kratko napisala: ‘jk’.

Ćorić je u utorak novinarima komentirao navodne tvrdnje sa sjednice predsjedništva HDZ-a na kojoj je rečeno da dio medija u suradnji s oporbom želi umanjiti ulogu Vlade kada je riječ o pomoći Banovini.

”Ja mislim da su mediji naše blago. I u tom kontekstu, ja sam već promijenio oblik izreza na svojoj potkošulji. Vjerujte mi da doista nitko ne misli drugačije”, rekao je ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić na pitanje novinara smatra li i on da mediji i oporba pokušavaju opstruirati rad Vlade i umanjiti njezinu ulogu u pomoći Banovini.

Komentiraj