VIDEO: TOMAŠEVIĆ “Karačić me pozvao na fizički obračun i prijetio”

HINA/ Tomislav PAVLEK

Zastupnik zagrebačke Gradske skupštine Tomislav Tomašević optužio je u ponedjeljak novog zastupnika stranke Neovisni za Hrvatsku Davorina Karačića da mu je prijetio, javlja N1.

Tomašević tvrdi da ga je Karačić pozvao da rasprave njegove izjave oko Dinama i tvrdnje da su Neovisni za Hrvatsku povukli svoj zaključak oko nogometnog kluba kako bi njihova zastupnica Ana Lederer postala pročelnica za kulturu.

“Pozivao je na fizički obračun, prijetio, tražio da se fizički obračunamo izvan skupštine, malo je nedostajalo da stvar eskalira. Argumente nemaju pa su sad krenuli na ovakav način”, rekao je Tomašević novinarima nakon Aktualnog sata i poručio kako ga to neće zastrašiti i spriječiti da govori ono što misli i da zastupa demokratizaciju Dinama.

“Klošaru mali, pljunut ću ti u facu, hajde prijeđi na stvar. Hoćemo otići negdje ispod Domovinskog mosta, sami ti i ja. Jel hoćeš, možeš frenda povest sa sbobom, možeš i dva. Klošaru mali, usta isperi svaki put prije nego što izgovoriš riječi Dinamo i Davorin Karačić. Kada nekoga optužuješ za političku korupciju onda reci što je bilo. Bijedniče”, govorio je Karačić Tomaševiću, što su zabilježile kamere Z1 televizije.

Tomašević je podsjetio i kako je oporba tražila da se u zaključak oko Dinama uvrsti zabrana korištenja stadiona za potrebe preoblikovanja kluba u dioničko društvo. Sličan zaključak imao je i klub Neovisnih za Hrvatsku, ali su ga povukli uoči imenovanja njihove zastupnice na čelo Gradskog ureda za kulturu.

Komentiraj