Strukanu sraz Dinama i Rijeke, Bebeku Osijeka i Gorice, Gabrilo i dalje u ‘nemilosti’ nadležnih

Povjerenik za suđenje Ivan Novak, povjerenik za kontrolore suđenja Ante Kulušić i povjerenik za natjecanje Josip Brezni – odredili su službene osobe za program 24. kola HT Prve lige.

Uvodno vrijedi istaknuti da se kao posljednji u nizu od suspendiranih na listu vratio Ivan Vučković koji će biti VAR sudac u Gradskom vrtu. Podsjetimo, Vučković je bio glavni sudac na utakmici 19. kola u kojoj su Rijeka i Šibenik odigrali neriješenih 2-2, a poslije koje je predsjednik uprave Rijeke Damir Mišković pokrenuo hajku na VAR suca tog dvoboja Gorana Gabrila, koji je još uvijek u nemilosti nadležnih te ga od spomenutog prozivanja nema na listama.

Zebecovo ‘hlađenje’ okončano, Strukanu sraz Osijeka i Rijeke u Gradskom vrtu

Program 24. kola u petak s početkom u 18 sati na Aldo Drosini otvaraju Istra 1961 i Šibenik, a glavni sudac tog okršaja bit će Dario Bel iz Osijeka, pomoćnici će mu biti Marjan Tomas i Ivan Janić, dok će u VAR sobi odluke donositi nedavno ‘pomilovani’ Marko Matoc te Vedran Đurak.

Najzanimljiviji dvoboji kola igraju se u nedjelju kada će prvo u 15 sati u Gradskom vrtu istrčati Osijek i Gorica, a pravdu će dijeliti Ivan Bebek iz Rijeke zajedno sa sugrađanima Robijem Kezelom i Lukom Pajićem. VAR i AVAR suci su spomenuti Ivan Vučković i Ivica Modrić.

Isti dan s početkom u 17:30 na Maksimiru igraju Dinamo i Rijeka, a taj dvoboj pripao je Duji Strukanu iz Splita, koji je ovim suparnicima sudio i maksimirski dvoboj odigran u 6. kolu kada su ‘Bijeli’ slavili rezultatom 0-2. Strukanu će pomoćnici biti sugrađani Hrvoje Radić i Mario Pepur, dok su za ‘VAR konzolama’ Mario Zebec i Borut Križarić.

Kompletna lista delegiranih osoba za program 24. kola HT Prve lige:

Ljestvica

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentiraj