Škare Ožbolt: “Dok je nekima bitnija tema kako će izgledati stadion, građani nemaju elementarnih uvjeta za život”

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt osvrnula se u subotu na pad metalne konstrukcije na prolaznika kod Trga bana Jelačića te je poručila kako je “nekima bitnija tema kako će izgledati stadion” od sigurnosti građana.

“Danas ujutro je, na Trgu bana Jelačića, na čovjeka pao dio metalne konstrukcije i fasade. Čovjek je, prema navodima medija, na svu sreću dobro. Međutim, ovakav događaj samo je jedan u nizu u zadnjih godinu dana koji se kontinuirano ponavlja”, upozorila je Škare Ožbolt.
“Prije nepuna dva mjeseca, slična se situacija dogodila u Preobraženskoj ulici, kada je veliki komad fasade pao odmah kraj Cvjetnog trga. Ja se sada pitam – koliko se ovakvih situacija mora još dogoditi da se osigura grad? Tko će odgovarati za to?”
“Dok je nekima bitnija tema kako će izgledati stadion kako bi se skupljali poeni u zadnji tren (iako su godinama spavali na tu temu) – građani nemaju zadovoljen osnovni element život u gradu, a to je sigurnost. Zagreb ne želi lobiste i demagoge. Zagrebu trebaju stručnjaci i operativci. I to pod hitno”, naglasila je putem Facebook objave.

 

Komentiraj