Nogomet
Decoration icon

Dinamo

Šarlija o navijačima: “Guraju nas naprijed, osjećamo odgovornost prema tim ljudima koji žive s nama za ovaj klub”

Autor:

01.10.2023., Split, stadion Poljud - SuperSport HNL, 10. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Zvonimir Sarlija Photo: Marko lukunic/PIXSELL

Marko lukunic/PIXSELL

Drugi put u sezoni Hajduk je pobijedio najvećeg rivala Dinama. U 10. kolu SuperSport HNL-a ‘Bili’ su pred 33.824 gledatelja na Poljudu slavili rezultatom 1:0 (0:0), a jedini pogodak na utakmici bilo je djelo Emira Sahitija.

Borben i požrtvovan na terenu, kao uvijek, bio je Zvonimir Šarlija. “Presretni smo, svi smo priželjkivali pobjedu. Radili smo baš jako ovaj tjedan za ovu utakmicu. Bilo nam je baš stalo da ovim ljudima pružimo pobjedu nakon svega oko članstva, oko njihove posjete cijele godine. Mislim da su oni, a i mi kao ekipa i svi skupa kao cijeli klub zaslužili pobjedu”, rekao je Šarlija za HajdukDigital.

Dodao je da pobjeda, na kraju krajeva, ne znači previše. “Moramo ovako nastaviti i pobijediti već na Rujevici“, poručio je.

Govoreći još jednom o sto tisuća članova, kao i gotovo 34 tisuće navijača u nedjelju na Poljudu, rekao je: “To je nešto što nas gura naprijed, osjećamo odgovornost prema tim ljudima koji žive s nama za ovaj klub kroz svaki trening, svaku utakmicu. To je nešto nevjerojatno, to ni u Europi nema puno klubova. Nadam se da će nastaviti biti uz nas. Znam da će biti uz nas i idemo skupa dalje”, rekao je.

Govorio je i o Jadranskom derbiju, koji je na rasporedu sljedeće subote: “Rijeka je odlična ekipa, koliko se sjećam jedinu lošiju utakmicu imali su protiv nas na Poljudu. Top ekipa, top igrači, ali mislim da mi imamo bolju ekipu i idemo tamo dobiti i nastaviti put ka našem cilju”, zaključio je.

Sahiti: “Ovo je Hajduk, ovo je čudo, ovi ljudi nisu normalni!”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.