ČAROBNI MIKE U PROBLEMIMA Channing Tatum optužuje bivšu da ga želi opelješiti u kaotičnom razvodu

Autor:

Actor Channing Tatum, left, and actress Jenna Dewan arrive at the premiere of the feature film "Haywire" in Los Angeles on Thursday, Jan. 5, 2012. (AP Photo/Dan Steinberg)

AP Photo/Dan Steinberg

Prije šest godina glumac Channing Tatum I njegova supruga Jenna Dewan objavili su kako se razvode nakon devet godina braka. Ona je nakon toga dobila jedno i sada čeka drugo dijete sa glumcem Steveom Kazeeom, dok je on od 2021. u vezi s glumicom Zoë Kravitz. No, to ne znači da je tome priči došao kraj jer se bivši supružnici još uvijek sude oko iznosa alimentacije za njhovu 10-godišnju kći Everly te oko iznosa financijskog uzdržavanja koji bi Channing Tatum trebao isplaćivati bivšoj supruzi. Ona je sada podigla novu tužbu protiv bivšeg supruga, tvrdeći kako Tatum krije, uz pomoć drugih ljudi, zaradu od filma “Čarobni Mike”, njegovih nastavaka, mjuzikla i ostalih projekata.

Jenna Dewan podigla je novu tužbu na sudu u Los Angelesu a britanski portal Daily Mail došao je do dokumenata koji pokazuju što je 44-godišnji glumac naveo u odgovoru na tužbu. Između ostalog, kazao je kako želi “dovršiti našu brakorazvodnu parnicu bez daljnjeg odgađanja” te optužuje svoju bivšu suprugu za “taktiku odugovlačenja kako bi produžila rješavanje naše financijske nagodbe…i tražila ogromnu dobit od mene.”

S filmom “Čarobni Mike” Channing Tatum, koji glumi stripera u filmu iz 2012., postao je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca. Jenna Dewan tvrdi da ona ima pravo na udio iz zarade tog filma I svih projekata proizašlih iz njega, što Tatum ne demantira. “Uvijek sam se slagao s time da ona ima udio u intelektualnom vlasništvu ‘Čarobnog Mikea’ i povezanim subjektima”, napisao je Tatum u novim dokumentima do kojih je došao DailyMail.com. “Nikada joj nisam uskratio njezin udio u imovini ili prihodu. Njezine tvrdnje da sam to ‘dogovarao s trećim stranama’ potpuno su lažne.” Dodao je da je Jenna Dewan imala “potpuni pristup svim našim financijskim podacima za sve naše aktivnosti tijekom našeg braka i nakon rastave” i “nastavljam joj pružati ažurirane informacije o financijskim podacima oko ‘Čarobnog Mikea’”.

Tatum se, pokazuju dokumenti, protivi plaćanju uzdržavanja bivšoj supruzi, rekavši u svom novom podnesku sudu: ‘Ne vjerujem da je njen zahtjev za uzdržavanje primjeren. Imali smo kratki brak od osam godina i osam mjeseci, rastali smo se prije više od šest godina. Dewan je počela živjeti sa zaručnikom (Steve Kazee) ubrzo nakon našeg rastanka prije pet i pol godina. Jenna Dewan radi, može pridonijeti vlastitom uzdržavanju, i dobit će polovicu bračne stečevine, tantijeme, te prihod od drugih ulaganja. Ona će također imati znatan prihod od ulaganja gotovine koju je dobila u našem razvodu. Dobila je milijune dolara u gotovini”. Ujedno je naveo “Ona će dobiti dodatna novčana sredstva kada se ostatak našeg imanja podijeli i završi računovodstveni obračun nakon završetka razvoda. Nema niti je ikada bilo rješenja o privremenom uzdržavanju supružnika. Vjerujem da sada od mene traži uzdržavanje kako bi dodatno odgodila našu financijsku nagodbu.”

Proračun filma “Čarobni Mike”, koji je režirao Steven Soderbergh, iznosio je sedam milijuna dolara da bi film u kinima diljem svijeta zaradio 167 milijuna dolara. Uslijedila su dva nastavka te striptiz show pod istim nazivom koji je obilazio cijeli svijet. Samantha Spector, odvjetnica Jenne Dewan, navela je kako je project “Čarobni Mike” potencijalno vrijedan milijardu dolara. Jacqueline Combs, odvjetnica Chaninga Tatuma, tvrdi kako je taj project zaradio najveći dio novaca nakon što su se njezin klijent i Jenna Dewan razveli.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.