PRVI NAKON IZBORA Zajec s Tomaševićem održao sastanak: Glavne teme Maksimir i Kranjčevićeva

Autor:

GNK Dinamo

Novi predsjednik Dinama Velimir Zajec održao je sastanak u prostorijama gradske uprave s gradonačelnikom Zagreba Tomislavom Tomaševićem i njegovim zamjenikom Lukom Korlaetom.

Bio je to njihov prvi sastanak nakon povijesnih izbora u Dinamu na kojima je Zajec postao predsjednik kluba, a na sastanku se razgovaralo o budućoj suradnji i odnosu Grada Zagreba i kluba.

INCIDENT NA MAKSIMIRU Muškarac pokušao provaliti u klupske prostorije, evo što kažu iz Dinama

Glavna tema bila je izgradnja stadiona u Maksimiru, a dotakli su se i situacije po pitanju renovacija stadiona u Kranjčevićevoj.

“Izuzetno smo zadovoljni što se u Dinamu odvijaju procesi demokratizacije i čestitamo Velimiru Zajecu što je nakon prvih izbora u kojima su sudjelovali članovi kluba izabran za predsjednika Dinama. Grad Zagreb će uvijek Dinamu biti strateški partner i veselimo se realizaciji novog maksimirskog stadiona i drugim projektima na kojima ćemo s Dinamom surađivati u budućnosti”, rekao je Tomašević, a Zajec dodao:

“Zahvaljujem gradonačelniku Tomaševiću na prihvaćanju poziva za radni sastanak u brzom roku. Kao što sam i njemu i njegovim suradnicima rekao, u Dinamu kao sastavnom identitetu grada Zagreba imat će uvijek otvorenog partnera koji želi aktivno sudjelovati u procesima koji se tiču ne samo kluba i nogometa, već i sporta i društvene odgovornosti”.

NE MOŽEMO Tomašević i suradnici sustavno skrivaju izvještaje o revizijama u gradskim ustanovama i tvrtkama

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.