Julien Duval, SSF, BennyGasi

Početak prodaje ulaznica za Sea Star festival po promotivnoj cijeni

Početak prodaje ulaznica za drugo izdanje Sea Star festivala tempirano je za utorak (05.12.) točno u 10 sati.

U ponudi će se naći festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni (ušteda od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu). Broj ulaznica je limitiran količinom, a promotivna cijena će vrijediti najdulje 24 sata.

Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice, koje možete kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria te online (https://www.entrio.hr/ i https://www.ticketshop.hr/en/).

“Sea Star nastavlja dobru tradiciju Exita da domaćoj i regionalnoj publici prvoj ponudi ulaznice po cijenama koje su neuporedivo niže u odnosu na druge europske festivale istog ranga. Znamo vrlo dobro odakle smo potekli, iz koje želje smo sve pokrenuli. Sa našom publikom smo na iste fakultete išli, u istim klubovima svirke slušali te, iako na naše festivale dolazi publika iz preko 60 zemalja svijeta, domaća publika, a nama je to cijela regija, nam je uvijek na prvom mjestu”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Novi Sea Star festival će se održati od 24. do 27. svibnja 2018. godine.

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja, Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris.

Četvrtak 24. će biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svibnja svojevrstan “after party”, tijekom kojih će festival raditi u drugačijem formatu.

Komentiraj