Otvorena prva prodavaonica dm-a s ugostiteljskom ponudom, terasom i galerijom

promo

Svečano je otvorena prva prodavaonica dm-a u Hrvatskoj s ugostiteljskom ponudom u Medulićevoj ulici u Zagrebu.

Uz asortiman od više od 16 tisuća proizvoda, novootvorena prodavaonica kupcima nudi mjesto za opuštanje i ispijanje zdravih smoothija, sokova i napitaka od voća i povrća, eko čajeva te kave sa SteviQ prirodnim sladilom.

U jedinstvenoj dm prodavaonici, gosti se mogu okrijepiti na terasi ili galeriji uz mesne i vegetarijanske sendviče s ili bez glutena te kolače s prirodnim voćnim šećerom i prirodnim sladilima.

“Tijekom dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj uvijek smo nastojali biti inovativni. Dio tih nastojanja je i prva prodavaonicu dm-a koja kupcima omogućuje da se opuste uz kavu, zdrave napitke i zalogaje. Vjerujem kako će, uz kontinuirao razvijanje ponude proizvoda iz ekološke proizvodnje, dm-ov zdravi kutak kupcima takve proizvode učiniti još dostupnijima”, rekao je prilikom otvorenja Mirko Mrakužić, direktor dm-a Hrvatska.

Okupljene je na otvorenju pozdravio i gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić, koji je najavio kako će u srijedu 1. lipnja od 18:00 sati preuzeti ulogu blagajnika u novoj prodavaonici, a svu zaradu dm će preusmjeriti u humanitarne svrhe.

Tvrtka dm posluje u 155 prodavaonica u 60 hrvatskih gradova, a fokus ulaganja u prodajnu mrežu je na kvalitativnom širenju, što uključuje modernizaciju i preuređenje postojećih prodavaonica te obogaćivanje novom ponudom.

Tvrtka dm je u novu prodavaonicu uložila preko 3.5 milijuna kuna.

Komentiraj