Osijek za susret s Istrom 1961 otvara i tribinu Zapad gore

Uprava NK Osijek odlučila je za susret 34. kola HT Prve lige u kojem Bijelo-plavi u subotu, 11. srpnja, od 21:05 dočekuju Istru 1961 otvoriti i tribinu Zapad gore. Tim će povećati dostupni kapacitet stadiona s 3.444 posjetitelja na 5.234 gledatelja. Treba imati na umu da je još uvijek na snazi epidemiološka mjera prema kojoj je kapacitet stadiona ograničen na 30%.

Osijek se odličnim rezultatima u nastavku sezone uključio u borbu za drugo mjesto ljestvice koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Na njemu se trenutno s bodom više od izabranika Ivice Kuleševića nalazi Lokomotiva koju će Osijek dočekati u Gradskom vrtu u posljednjem kolu sezone. Bijelo-plavi su u posljednja tri kola, u kojima su odmjerili snage s Dinamom, Rijekom i Hajdukom, osvojili sedam bodova čime je pozitivna atmosfera oko kluba podignuta na visoku razinu.

Iz NK Osijek za subotnju utakmicu preporučuju raniji dolazak na stadion kako se ne bi stvarale gužve na blagajnama i ulazima koji se otvaraju već u 19 sati. Za razliku od prošla dva domaća susreta ovaj put je uz jednokratnu ulaznicu omogućen i ulazak sa sezonskom pretplatom. Prilikom prolaska kroz „barijeru“ svaki će pretplatnik dobiti ulaznicu na kojoj će biti označen sektor, red i sjedalo do kojeg treba doći.

Nakon popunjenosti 30 posto kapaciteta pojedine tribine navijače se moli da se upute na najbliži susjedni sektor. Primjerice, ako su svi sektori na Istoku ispunjeni u ograničenom broju posjetitelja, gledatelji se odmah mogu uputiti prema velikoj zapadnoj tribini koja će ovaj put biti otvorena. Obavijest o popunjenosti sektora bit će vidljiva na stadionskim ulazima, a situacija oko toga moći će se pratiti i na Facebooku NK Osijek.

Iz kluba također još jednom mole navijače za razumijevanje, suradnju i poštivanje preporuka Stožera civilne zaštite RH glede socijalnog distanciranja i odgovornosti jednih prema drugima.

Komentiraj