‘PREVRŠIO JE SVAKU MJERU’ Obitelj pokojnog Šarića: To što je Banožić rekao je sramotno!

Autor:

07.11.2023., Zagreb - Konferencija Dan hrvatske obrambene industrije odrzana je u Mozaik Event Centru. ministar obrane Mario Banozic Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Obitelj Gorana Šarića, 41-godišnjaka koji je smrtno stradao 11. studenoga prošle godine nakon što je u njegov kombi svojim terencem udario tadašnji ministar obrane Mario Banožić, zgrožena je njegovim medijskim istupom i izjavama koje je dao o okolnostima nesreće sa smrtnom posljedicom za koju je optužen i prijeti mu osam godina zatvora, piše Jutarnji list.

Mogu samo reći da je to što je rekao sramotno i da je prevršio svaku mjeru tim izjavama, ali zasad nećemo detaljnije izlaziti u javnost, već ćemo se o svemu konzultirati s našim odvjetnikom i tu situaciju rješavati na sudu’, rekao je član obitelji pokojnog Gorana za Jutarnji list, a isto je potvrdio i odvjetnik obitelji Hrvoje Šutalo.

‘Obitelj je zgrožena ovim istupom i izjavama, ali još uvijek nisu spremni istupiti javno i reći sve što misle o ovom slučaju i izjavama bivšeg ministra. Vidite da ni dosad obitelj nije željela javno istupati, poštujući pravo svakoga da se obrani na sudu, ali nakon ovakvog istupa ponovno ćemo razmotriti situaciju i odlučiti se za daljnje korake’, rekao je Hrvoje Šutalo, odvjetnik iz Vinkovaca, kojeg je obitelj Šarić izabrala da ih zastupa u ovom predmetu.

VOZAČ KAMIONA Banožić tvrdi da nije pretjecao, evo što kaže jedini svjedok teške nesreće

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.