KADROVSKE ODLUKE Pogledajte koga je Vlada imenovala i razriješila iza zatvorenih vrata

Autor:

20.05.2024., Zagreb - U zgradi Nacionalne i sveuciliske knjiznice pocela je prva sjednica 16. Vlade Republike Hrvatske. Premijeru Plenkovicu ovo je treci uzastopni mandat na celu Vlade koju je u petak potvrdila saborska vecina sastavljena od HDZ-a, DP-a i dijela manjiskih zastupnika.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Vlada RH je u ponedjeljak na prvoj sjednici u novom mandatu premijera Andreja Plenkovića razriješila državnu tajnici bivšeg Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željku Josić te ju istovremeno imenovala državnom tajnicom u novoosnovanom Ministarstvu demografije i useljeništva.

Na zatvorenom dijelu Vladine sjednice razriješen je i državni tajnik bivšeg Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva Bernard Gršić te je istovremeno imenovan državnim tajnikom u Ministarstvu pravosuđa, uprave i digitalne transformacije, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Donesen je Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o. imenovanje Saše Bilića za direktora toga društva, do provedbe natječaja za imenovanje direktora društva, na razdoblje od najduže šest mjeseci.

Također predlaže se Skupštini društva Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o. izbor Slavice Pezer Blečić za članicu Nadzornog odbora toga društva, do provedbe postupka izbora člana Nadzornog odbora, na vrijeme od najduže šest mjeseci, dodaje se u priopćenju iz Vlade RH.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.