MAMIĆ “Možda sam jednom kleknuo pred Kolindu i rekao ‘vi ste moja boginja'”

Bjegunac Zdravko Mamić je dao intervju za RTL. Osvrnuo se i na pojedince iz sudačko pravosudnih redova kojima je na teret stavio radnje iz područja korupcije o čemu je, podsjetimo, Nacional iscrpno obavijestio javnost.

“Oni su debelo uvezani, oni štite jedan drugoga, prema tome do toga neće doći i ja ću sigurno, neću preko televizije govoriti što ću napraviti, nisam zagrebao niti jedan milimetar ispod površine.”

U Dinamu ga se pita za sve.

“Ja sam u ulozi savjetnika i mogu reći da sam u svakodnevnoj komunikaciji s Upravom kluba i zaposlenicina da se jako uvažava ono što imam za reći. Ništa se nije promijenilo, ponekad telefonom nekad video linkom. Malo sam dao gas i činio sve da Dinamo bude jak kao nikad dosad. Da ima najboljeg trenera s fantastičnim ugovorom i da ima slobodu u izboru igrača. Boli me poraz od Hajduka, ne samo našeg sportskog suparnika nego i neprijatelja, pa neki ljudi iz tog kluba ili okolo tog kluba su kumovali nepravdama koje su mi nanesene.”

Odnos s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović?

“Za njenu kampanju sam prije 4 godine dao onih pišljivih 10 tisuća kuna, zapjevao i zaplesao s njom jednom ili dvaput i možda jednom kleknuo pred nju i rekao ‘vi ste moja boginja’. I to je sve, vrijeme je da prestanu napadi na tu predivnu osobu s kojom se već godinama nisam nit čuo nit vidio”, rekao je Mamić.

Podsjetimo, u novom broju Nacional donosi vijest zašto više ne boravi u vili Regina u Međugorju.

Komentiraj