Karoglan objasnio zašto je izvadio Dolčeka nakon 12 minuta

Autor:

20.10.2022., Split - Trener Hajduka Mislav Karoglan odrzao je konferenciju za mediju u novinarskom salonu na stadionu Poljud uoci sutrasnje utakmice 14. kola SuperSport Hrvatske nogometna lige izmedju Hajduka i Dinama. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Miroslav Lelas/PIXSELL

Mislav Karoglan, trener Hajduka, na konferenciji za medije objasnio je zašto je u 84. minuti utakmice sa Slaven Belupom (0:1) iz igre izvadio Ivana Dolčeka, s obzirom na to da ga je uveo svega 12 minuta ranije.

Podsjetimo, Hajduk je pobijedio koprivničkog prvoligaša 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Marko Livaja, koji je u 44. minuti realizirao kazneni udarac.

“Uveo sam ga jer računam na njega. Izvadio sam ga jer je Belupo ušao visinom. Ideja je bila ući u 5-3-2, da dobijemo visinu s Elezom i da s dva napadača pokušavamo sačuvati loptu. Kada nekoga voliš, onda mu se ispričaš”, objasnio je Karoglan, koji je poljubio Dolčeka nakon što ga je izvadio iz igre.

Pogotkom Livaje iz kaznenog udarca Hajduk pobijedio u Koprivnici

Dolček nije bio zadovoljan što je izašao iz igre nakon 12 minuta provedenih na terenu te je gestikulirao prema klupi dok je napuštao teren. Komentator televizijskog prijenosa na kanalu MAXSport također je bio zbunjen, a Dolček je nezadovoljstvo iskazao i gestama na klupi. Bacio je komad opreme i nervozno gunđao, piše Index.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.