Jackie Chan smatrao je da je ženama mjesto u kuhinji, kaže Michelle Yeoh

Michelle Yeoh je 59-godišnja glumica koja se 1997. godine proslavila nakon što je glumila u filmu „Sutra nikada ne umire“ iz James Bond franšize nakon čega je slijedila uloga u filmu „Tigar i zmaj“ iz 2000. godine koji je osvojio četiri nagrade Oscar. Nakon toga ovba glumica rodom iz Malezije postaje međunarodno poznata. Trenutno je gledamo u kinima u filmu „Shang-Chi i legenda o deset prstenova“ a dogodine ćemo je vidjeti u nastavcima franšize „Avatar“ kao i u filmu „The School for Good and Evil“ sa Charlize Theron. Tim povodom britanski The Guardian je objavio razgovor s njom u kojem se osvrnula na devedesete godine i početke svoje karijere kada se pojavljivala u azijskim akcijskim filmovima.

Ona je 1992. godine glumila u filmu „Policijska priča 3“ s Jackiem Chanom u glavnoj ulozi. Kako su tada bili drugačiji uvjeti snimanja tako su glumci morali odraditi sve opasne scene. Jackie Chan bio je poznat po tome, ali je to radila i Michelle Yeoh. Ona kaže da je tada Jackie Chan zahtjevao od nje da to prestane raditi jer je izvrsna pa njega tjera da bude još bolji. „Ako ti to stalno radiš onda mogu i ja“, odgovorila mu je Michelle Yeoh.

Tada ju je novinar Guardiana pitao je li istina da je Jackie Chan smatrao kako je ženama mjesto u kuhinji, na što je Michelle Yeoh odgovorila potvrdno. „Znao je to reći sve dok ga nisam isprašila“, smijući se odgovorila je Michelle Yeoh.

Komentiraj