IVAN RAKITIĆ “Znamo tko je Ronaldo, ali treba mu pomoć ostatka momčadi”

Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić u petak je, uoči sutrašnje utakmice osmine finala Europskog prvenstva u Francuskoj protiv Portugala , u razgovoru za Blic rekao kako su svjesni da će igrati protiv jednog od najboljih nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda, ali i dodao kako ni Ronaldo ne može sam, treba mu pomoć ostatka momčadi.

“Završili smo prvi u skupini, neka Portugal razmišlja o nama. Znamo da imaju jaku momčad koja do sada nije odigrala na očekivanoj razini i vjerojatno će podići formu. Ali, mi se njima nećemo zamarati, već biti koncentrirani na našu igru”, priča Rakitić koji vjeruje da je ključ uspjeha ponoviti igru i zalaganja kao u utakmici protiv Španjolske.

“Bio sam ispred Ronalda i Reala s Barcelonom u Primeri, neka ishod bude isti na ovom Europskom prvenstvu”, ističe Rakitić te dodaje kako u hrvatskoj reprezentaciji nema nikakvog opterećenja trofejima. Ide se, kaže, od utakmice do utakmice, korak po korak. “Vjerujem da imamo snage eliminirati Portugal”.

Komentiraj