HNS potpisao ugovor o suradnji s nogometnim savezom Ujedinjenih Arapskih Emirata

U sjedištu Nogometnog saveza Ujedinjenih Arapskih Emirata u Dubaiju, potpisan je Sporazum o suradnji između Hrvatskog nogometnog saveza i NS UAE, priopćio je HNS.

Hrvatski nogometni savez predstavljali su izvršni direktor Marijan Kustić, dopredsjednici Damir Mišković, Ante Kulušić i Tomislav Svetina, član Izvršnog odbora Nenad Horvatić, izbornik A reprezentacije Zlatko Dalić te koordinator natjecanja HNS-a Neven Šprajcer.

Istaknutu delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza primio je predsjednik NS UAE, šeik Rashid bin Humaid Al Nuaimi, kao i članovi Izvršnog odbora Ali Hamad Al-Badwawi i Humaid Ahmed Al-Tayer te glavni tajnik NS UAE Mohammed Abdullah Hazzam Al Dhaheri te pomoćnik glavnog tajnika za financije i administraciju Hamad Al Junaibi.

Šeik Rashid bin Humaid Al Nuaimi potvrdio je kako NS UAE ovim Sporazumom ojačava veze s međunarodno istaknutim nogometnim savezom te kako će suradnja s HNS-om pomoći razvoju nogometa u Emiratima u nogometnim, administrativnim, sudačkim i drugim područjima djelovanja.

“Raduje nas što ćemo osjetiti sposobnosti, znanja i reputaciju Hrvatskog nogometnog saveza u različitim područjima sporta. Uvjereni smo da imamo puno potencijala koji možemo podijeliti s HNS-om i veseli nas da dodatno razvijamo ove odnose u bliskoj budućnosti”, izjavio je šeik Al Nuaimi.

“Zahvaljujemo šeiku Al Nuaimiju i njegovim najbližim suradnicima na izuzetnom gostoprimstvu. Počašćeni smo što su domaćini pokazali veliko poštovanje prema hrvatskom nogometu, našem savezu i sustavu koji godinama stvara međunarodno vrijedne uspjehe te se radujemo zajedničkoj suradnji na obostranu korist”, rekao je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

Komentiraj