Patrik Macek/PIXSELL

GRMOJA ‘Zaveo te Šeks, arhitekt ove političke sramote’

Mostovac Nikola Grmoja na Facebook profilu odgovorio je na optužbe Gordana Jandrokovića koji je rekao da je Most postao opasna stranka.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi Gordane,

Vidim da te gubitak većine u Saboru toliko uzrujao da citiraš Račanove poznate riječi o HDZ-u. Prvo će na dnevni red raščišćavanje kriminala u Agrokoru kojeg s tolikom paranojom nastojite gurnuti pod tepih. Nije valjda da postoji razlog za to? Tada neka Plenković dokaže većinu u parlamentu ili prizna da je blefer koji je hazarderski srušio Vladu. Saborska većina za vas je prošlo svršeno vrijeme. Znamo svi da si zaveden pričama Vlade Šeksa – arhitekta ove političke sramote, no podsjetit ću te da je Petrov sad kao predsjednik Sabora uz predsjednicu jedini faktor stabilnosti. Most vam neće dopustiti da suprotno Ustavu, bez parlamentarne većine, Vladu vodite na način da su državni tajnici na čelu ministarstva.

Gordane, zapitaj se radije zašto Plenković i njegovi stvarni šefovi Valentić, Gregurić, Šeks i Božinović žele uzurpirati vlast tako da ti kao potpredsjednik vodiš sabor? Znam da ti nisi sklon preispitivati niti jednu odluku svojih šefova, ali probaj učiniti iznimku ovaj put. Plenkovićevi politički pokrovitelji žele zaštititi sebe jer su godinama štitili kriminal u Agrokoru kao što to sad čini Plenković, a ti mu u tome držiš ljestve.
Naš obraz nema cijenu. Vama, zaštitnicima kriminala u Agrokoru, poručujemo: Ne-će-te!”, napisao je Grmoja.

Komentiraj