Terme Tuhelj

FOTO: VIDEO: Sanja Doležal otkriva: “Selfness je moj način života”

Trajno dobar osjećaj, opuštenost, zdravlje i sreća, sve je to dio selfness koncepta u Termama Tuhelj i Termama Olimia koji nadopunjuje wellness užitke i uči nas kako živjeti bolje.

Wellness više nije dovoljan. Potrebno je nešto više. Selfness je korak naprijed od trenutnog opuštanja prema trajnim unutarnjim promjenama. Selfness jednostavno znači učiniti nešto dobro za sebe. To je briga o sebi, zdravlju i težnja k dobrom osjećaju. Tek kad smo sretni i pozitivni možemo i našim partnerima, obitelji, prijateljima i suradnicima dati ono najbolje od sebe. Selfness je u Termama Olimia i Termama Tuhelj zadržava pozitivan osjećaj, a za to su potrebne nove životne navike i rad na sebi.

U Termama Tuhelj i Termama Olimia u sklopu selfness koncepta možete pronaći razne wellness i spa tretmane, naučiti ponešto o vitalnoj hrani koja sadrži pravilnu kombinaciju nutritivnih elemenata, a jednom mjesečno, zadnji petak u Termama Tuhelj i treći petak u Termama Olimia, uživati u selfness danu ispunjenom besplatnim radionicama.

Na selfness danu uživat ćete u posebnim sauna programima, kućnom ritualu za buđenje energije, vitalnim napitcima, prezentaciji home made wellness tretmana i ostalim seflness novitetima.

U Termama Olimia upoznat ćete se s terapijom smijeha te posebnim programima revitalizacije uz zvučne zdjele, chi gong i jogu, a 16. prosinca u okviru selfness dana Tomislav Brumec, stručnjak za pranoterapiju, približit će vam terapiju bioenergijom.

“Priroda, mir, čisti zrak… sve je to dio životnog stila koji mora postati naša svakodnevica. To me ujedno potiče na zdrav način života, pravilnu prehranu te vježbanje, a sve to mogu pronaći unutar selfness koncepta”, ističe voditeljica i pjevačica Sanja Doležal, ambasadorica Terma Tuhelj.

sanja-dolezal-1

sanja-dolezal-2

Komentiraj