Tvrtka HP Inc. predstavila je novu seriju ‘sve-u-jednom’ pisača HP DeskJet GT 5820/10 ciljanu na korisnike koji ispisuju velike količine materijala kod kuće i trebaju bežični pisač sa spremnikom tinte koji nikad ne staje.

“Korisnici koji ispisuju velike količine materijala kod kuće usmjereni su na učinkovitost te su u stalnoj potrazi za inovacijom koja snižava troškove i skraćuje prekide u radu. Nova serija HP DeskJet GT pruža pouzdan i kvalitetan ispis po nižoj cijeni te jednostavan bežični ispis i praktično punjenje spremnika tinte“, objasnio je Nikola Puljiz, Distribution Business Manager HP Inc. Hrvatska.

Serija pisača HP DeskJet GT omogućuje ispis do 8 000 stranica s kompletom od tri HP-ove bočice boje ili do 5 000 stranica s HP-ovom bočicom crne boje.(1) Originalne HP-ove tinte posebno su formulirane za ispis jasnog teksta te slika i fotografija živih boja koje su otporne na vodu i ne blijede(2) kao i za ispis profesionalne kvalitete bez obruba.

Punjenje spremnika tinte čisto je i jednostavno zahvaljujući HP-ovom inovativnom sustavu punjenja bez proljevanja.(3) Bočice se mogu jednostvno postaviti u spremnik bez potrebe za pritiskanjem. Osim toga, prozirni spremnici tinte omogućuju jednostavno praćenje razine tinte.

Radni okoliš današnjice funkcionira na povezanim bežičnim uređajima. Novi ‘sve-u-jednom’ pisač HP DeskJet GT 5820 korisnicima koji rade na daljinu omogućuje jednostavno povezivanje putem pametnih telefona i tableta. Za postavljanje pisača trebate samo mobilni uređaj. Čak i bez bežične mreže značajka Wi-Fi Direct omogućuje izravno spajanje pisača na mobilni uređaj kod kuće.(4)

Aplikacija HP All-in-One Printer Remote korisnicima omogućuje brzo slanje skeniranih dokumenata na račun e-pošte ili u pohranu u oblaku putem mobilnog uređaja.(5) Imaju mogućnost jednostavnog ispisa s različitih uređaja, od uređaja Phone® i iPad® (putem značajke AirPrint™) do pametnih telefona i tableta s operacijskim sustavima Android™, Windows® 8, Windows® 10 i Google™ Chrome™.(6)

Novi ‘sve-u-jednom’ HP DeskJet GT 5810 sadrži iste funkcije kao i HP DeskJet GT 5820, ali bez mogućnosti bežičnog spajanja.

Više informacija o novoj seriji pisača HP DeskJet GT  potražite na internetskoj adresi www.hp.com/go/deskjetgt.

(1) Rezultati crne i kombinacije boja (cijan/magenta/žuta) po bočici temelje se na HP-ovoj metodologiji dobivenoj simulacijom neprekinutog ispisa testnih stranica u skladu sa standardom ISO/IEC 24712. Ne temelji se na postupku testiranja prema standardu ISO/IEC 24711. Za ispis 8.000 testnih stranica u boji potrebna je dodatna bočica crne tinte. Stvaran kapacitet ispisa ovisi o sadržaju ispisanih stranica i ostalim čimbenicima. Nešto tinte iz priloženih bočica služi za pokretanje pisača. Više informacija o punjenju i kapacitetu ispisa potražite na adresi hp.com/go/learnaboutsupplies.

(2) Vodootpornost je utvrđena na temelju ispisa originalne HP-ove tinte na HP-ovom fotopapiru u HP-ovim internom ispitivanju u skladu sa standardima ISO 18935. Procjene postojanosti slike temelje se na ispisu originalne HP-ove tinte na HP-ovom fotopapiru. Više informacija potražite na adresi hp.com/go/printpermanence.

(3) Kad se upotrebljava u skladu s uputama za postavljanje.

(4) Prije početka ispisa mobilni uređaj potrebno je izravno povezati sa signalom značajke Wi-Fi Direct na AiO uređaju ili pisaču koji podržava Wi-Fi Direct. Ovisno o mobilnom uređaju, može zahtijevati upotrebu aplikacije ili upravljačkog programa. Pojedinosti potražite na adresi hp.com/go/mobileprinting.

(5) Kompatibilno s uređajem iPhone® 4 ili novijim verzijama, uređajima iPad® četvrte generacije, iPad mini™, iPad Air®, iPod® 5G sa sustavom iOS 7 ili novijim verzijama te s mobilnim uređajima sa sustavom Android™ 4.0.3 ili novijim verzijama. Značajke kojima se upravlja mogu ovisiti o operacijskom sustavu mobilnog uređaja. Za mobilno skeniranje potrebna je kamera od 5 megapiksela ili više sa značajkom autofokusa.

(6) Za postavljanje pisača potrebno je preuzeti aplikaciju. Za to se možda trebate registrirati na HP-ov ePrint račun. Bežični rad kompatibilan je samo s radom na 2,4 GHz. Više pojedinosti potražite n a adresi hp.com/go/mobileprinting.

Komentiraj