U Gradu Splitu otvoren je centar Bgold, luksuzno uređeni smještaj u sklopu poznatog kozmetičkog centra u Hrvatskoj – Gorica.

Među brojnim osobama na otvorenju isticale su se pjevačica Andrea Šušnjara, bivše Miss Universe Hrvatske, Renata Lovrinčević i Biljana Mančić, dizajnerica Monika Sablić, akademski slikar Zvonimir Mihanović, kraljica aerobika Nataša Bebić, poduzetnik Riccardo Mazzucchelli, književnica Kata Mijić, dizajneri Igor Đuga Nives Lutz, Ria Devčić, Jurica Pirić…

Zanimljivo je kako iza ovog projekta stoji nekadašnja Miss Universe Hrvatske, Biljana Mančić, danas uspješna mlada poduzetnica. Biljana Mančić, magistrica međunarodnog poslovanja, već niz godina uspješno djeluje u sektoru turističkog managementa te vodi filijalu kuće zdravlja i ljepote Gorica u Gradu Trogiru.

Nakon preuređenja i otvaranja, BGold luxury rooms ponuđen je na istom mjestu u sklopu samog centra ljepote i zdravlja kao adekvatni odmor nakon podvrgavanja tretmanima. Time je ujedno obogaćena i turistička ponuda Grada Splita što izravno utječe na produženje turističke sezone.

Ljepota, zdravlje i turizam prepoznati su kao sve zanimljivija ponuda na lokalnoj i nacionalnoj razini. Najkvalitetnija ponuda kozmetičkih i zdravstvenih tretmana nadopunjeni su dizajnerski osmišljenim i uređenim smještajni kapacitetima.

Kuća ljepote i zdravlja Gorica tijekom više od dva desetljeća profilirala se kao značajno mjesto na europskoj mapi ljepote, a nalazi se na adresi Šimićeva 33 u Gradu Splitu.

Komentiraj