FOTO: IVICA SKOKO Najava revije u romantičnim i lepršavim notama

Franjo Matković

Ivica Skoko, dizajner čije kreacije uvijek iznova oduševljavaju i ove će sezone u sklopu BIPA FASHION.HR-a predstaviti svoju novu kolekciju.

Revija za koju se uvijek traži pozivnica više, osvaja couture kreacijama kojima se Ivica Skoko posvetio proteklih par sezona.

Nakon glamurozne, mistične i pomalo mračne kolekcije koju je predstavio na reviji prošle sezone, omiljeni dizajner poznatih Hrvatica proljeće i ljeto vidi u nježnim, romantičnim i lepršavim modelima.

Senzualne večernje haljine u kolekciji za proljeće/ljeto 2017 dolaze u svjetlijim i pastelnim bojama, bez puno glitterai šljokica na koje je već navikao modni svijet.

“Volim svake dvije-tri sezone napraviti neki zanimljiv twist ili krojnim elementom ili kombinacijom materijala ili pak formom, što smo napravili i ovoga puta te se nadam da će se i našoj i široj publici to svidjeti. Cijela kolekcija nam vješto balansira romantičnim, ženstvenim i sofisticiranim. Materijali su također lepršavi, ima jako puno svile, muslina,
svilenih brokata, organdija, mekih čipki i čipki koje su tehnički pa i vizualno drugačije od uobičajenih”, prokomentirao je kolekciju dizajner.

Ivica Skoko iz sezone u sezonu pokazuje svoje dizajnersko umijeće glamuroznim i raskošnim haljinama, a novom kolekcijom s više od 40 modela isključivo večernjih haljina midi i maxi dužina, u prvi plan opet stavlja ženstvenost i senzualnost.

Novo izdanje BIPA FASHION.HR-a počinje 29. ožujka i traje do 01. travnja.

U Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma će u četiri dana nastupiti poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, a prvi put na ovoj platformi kolekcije će prikazati Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.

Fotograf: Franjo Matković

Modeli: Ana i Lara Klarić, Ana Mariolović (Talia model)

Kosa: Salon Fabula De Forma

Make up: Ivana Bilandžija Billy

Komentiraj