Već tradicionalno djelatnici Tele2 slave rođendan tvrtke nesebično darujući svoje vrijeme i trud, tako da pomažu drugima i uljepšavaju im svakodnevicu.

Ove godine, štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje Lug, djelatnici Tele2 su popravili i obojili učionice, hodnike i prostorije Centra, uredili okolno igralište, popravili ograde te posadili cvijeće.

“Jedna od temeljnih vrijednosti Tele2 je stvari raditi otvoreno i odgovorno pa je društveno odgovorno poslovanje dio našeg poslovnog habitusa. Već tradicionalno uz naš rođendan, koji slavimo 17.10., volontiramo u humanitarnim aktivnostima. Na nama je da aktivno sudjelujemo u životu zajednice, prenosimo znanje na mlade te tako, u konačnici, pridonosimo razvoju društva“, rekao je predsjednik Uprave Tele2, Viktor Pavlinić, koji uspješno slijedi model matične kompanije iz Švedske.

“Ponosni smo što iz godine u godinu svojim humanitarnim zalaganjem doprinosimo poboljšanju kvalitete života u institucijama koje brinu o djeci s posebnim potrebama. Ove smo godine uredili okoliš i renovirali prostorije Centra Lug. Pomoći drugima je dar koji ima veliku vrijednost, a pozitivan elan s humanitarnih aktivnosti prenosimo onda i u našu poslovnu svakodnevicu”, naglasila je nakon završene humanitarne akcije, gospođa Željka Košanski, direktorica ljudskih resursa Tele2.

“Volontersku akciju i donatorsku potporu tvrtke Tele2 korisnici i djelatnici ustanove Centra Lug doživljavaju kao iznimno značajno i socijalno osjetljivo djelovanje u društvenoj zajednici koje promovira unaprjeđivanje kvalitete života i rada, pružajući pritom mogućnost uspješnijeg napretka naših korisnika“, izjavila je ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Lug, gospođa Katarina Špehar Fiškuš.

Centar za odgoj i obrazovanje Lug javna je ustanova socijalne skrbi koja pruža socijalne usluge korisnicima s intelektualnim teškoćama, teškoćama u razvoju i poremećajima u ponašanju osobama u dobi od 14 do 21 godine života. Osim djece i mladih, ustanova pruža uslugu poludnevnog boravka za osobe s invaliditetom od 18-te godina nadalje.

Komentiraj