Malalan i poznata tvrtka Rolex sa zadovoljstvom najavljuju skorašnje otvaranje novog ‘Rolex kutka’ u Malalanovoj multibrand trgovini u Gradu Zagrebu.

Peter Malalan, vlasnik i generalni direktor tvrtke Malalan, govorio je o važnosti otvorenja novog Rolex kutka u zagrebačkoj trgovini, koju je otvorio prije nešto više od šest mjeseci i koja je za mnoge je hrvatske kupce već postala omiljeno odredište za luksuzni nakit i satove.

“Uzbuđeni smo što ovdje, u Zagrebu, održavamo i dalje našu 14-godišnju obvezu prema najprestižnijem švicarskom brandu u svijetu satova. Suradnja s Rolexom oduvijek je bila velika čast i privilegija. Od samog početka naše suradnje Rolex nas je o satovima i poslovanju u svijetu luksuza naučio više od bilo kojeg drugog branda koji predstavljamo”, rekli su Peter i Jure Malalan.

U prekrasnoj trgovini od 280 kvadratnih metara bit će ponuđena velika kolekcija ručnih satova u kutku od 55 kvadratnih metara posvećenom Rolexu, u kojem će biti izložen širok izbor klasičnih i prestižnih satova, uključujući Oyster Perpetual Cosmograph Daytona na narukvici Oysterflex te Oyster Perpetual Sky-Dweller predstavljen na sajmu Baselworld ranije ove godine.

‘Rolex kutak’ uređen je u znaku luksuzne estetike branda, po ulasku u ‘trgovinu’ posjetitelje dočekuje prekrasan izlog koji podsjeća na more, čime se aludira na Oyster, prvi vodonepropusni ručni sat na svijetu koji je Rolex izumio 1926. godine.

Ostali detalji uključuju toplo drvo oraha, brušene brončane ukrase i udobne kožne presvlake u prepoznatljivoj zelenoj boji Rolex. Oznaka Rolex u obliku krune proteže se kroz cijelu unutrašnjost.

‘Rolex kutak’ nalazi se u centru Grada Zagreba, na Europskom trgu, u otmjenoj zgradi Ban centra u ulici Augusta Cesarca 6–8, svega sto metara od glavnog zagrebačkog Trga bana Jelačića.

Ovo je drugi Malalanov kutak posvećen Rolexu, nakon prvog ‘Rolex kutka’ otvorenog 2003. godine u Gradu Ljubljani.

Komentiraj