Centar spavanja Perfecta Dreams nudi tisuću razloga za dobar san

Perfecta Dreams

Nova poslovnica Perfecte Dreams, tvrtke koja već 20-ak godina brine o spavanju na najbolji način, nedavno je otvorena na adresi Samoborska cesta 147 u zagrebačkom Jankomiru.

Dobro prospavana noć preduvjet je za uspješan i produktivan dan, a Centar spavanja Perfecta Dreams na 1000 kvadrata uz 1000 artikala nudi 1000 razloga za savršene snove.

Otvorenje je moderirala Iva Šulentić i otkrila uzvanicima što najbolji hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja za spavanje može pružiti za prijeko potreban, udoban i zdravi san.

Poznati gosti događanja Mirna Maras, Mirjana Mikulec, Alka Vuica, Slavko Sobin, Igor Barberić i Amar Bukvić oduševili su se novom oazom dobrog spavanja i razgledali atraktivnu ponudu.

“Zadovoljni smo što nakon dvije godine traženja adekvatne lokacije i prostora za ovakav Centar, možemo reći da smo ovaj projekt uspješno priveli kraju. Našim kupcima ponudili smo na jednom mjestu sve što im je potrebno za dobre snove. U Centru spavanja imamo široku ponudu asortimana za kvalitetan san na čak 1 000 kvadrata, a, osim toga, u ugodno dizajniranom prostoru smo se potrudili da i glazbom i mirisima osiguramo idealno i opušteno mjesto za isprobavanje onoga što im najviše odgovara. Tu smo za njih za sve savjete kako najbolje odabrati madrac, pa uz kavicu ili piće mogu uistinu uživati u kupnji“, izjavila je Kristina Bošnjak, Direktorica maloprodaje, Perfecta Dreams.

Proizvodi Perfecta Dreams proizvedeni u Hrvatskoj, napravljeni su s velikom pozornošću kako bi savršeno odgovarali i bili po mjeri ljudskog tijela, pružajući udobnost, kvalitetu te odmor koji je potreban za normalno i zdravo funkcioniranje organizma. U to su se uvjerile i tisuće dosadašnjih kupaca koji, osim u Zagrebu, zdravo spavanje uz Perfectu Dreams mogu osigurati i u poslovnicama u Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru te Dubrovniku.

Druženje uzvanika, nakon službenog dijela programa, nastavilo se u opuštenoj atmosferi uz zdravi brunch, a gosti događanja imali su priliku raspitati se o detaljima i ponudi Centra spavanja Perfecta Dreams za zdrav i lak san.

Saznajte više na www.perfecta.hr te na www.facebook.com/PerfectaDreams/.

Komentiraj