ČAROLIJA TRENUTKA Neobvezan seks i pravilo kojeg se morate držati

Autor:

Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy / Profimedia

Neobvezan seks ili one-night stand, kako ga neki zovu. Iako za neke tabu, mnogi su ga bar jednom iskusili. Ili su imali priliku ili o njemu maštaju… On obično traje jednu noć, jedan dan… To je jedan susret, čarolija trenutka.

Ova vrsta druženja spada u veze bez obveze. Partneri koji prakticiraju neobvezan seks nemaju nikakvih obveza jedno spram drugoga. Ipak, ova vrsta veze razlikuje se od kombinacija „prijatelji s povlasticama“ i „frend za seks“.

Partnera za neobvezan, usputni seks može se pronaći sasvim slučajno na sasvim uobičajenim mjestima: na plaži, u vlaku, kafiću, na poslovnom druženju, aerodromu… Osobe se svide jedna drugoj, dogovore susret i nakon toga kao da ne ništa nije dogodilo. Ako im je bilo iznimno dobro, a druženje u krevetu žele ponoviti, razmijene brojeve pa kad požele dogovore novi dejt i to je to.

Samo seks

Jedino što ih povezuje je dobar seks. Nemaju jedno od drugog nikakvih očekivanja. Ova vrsta druženja je najpovršnija i najpreciznije određena. Odnosi su čisto i jasno definirani. Ne postoji želja ni potreba za dubljim upoznavanjem partnera jer oni se ne nalaze da pričaju i da se druže, već da jedno drugom ispune maštarije i priušte nezaboravan seks.

U ovim slučajevima može se dogoditi da se partneri u neobveznom seksu nakon samo jednog druženja više ne vide i ne čuju. Sudionici ove igre jako dobro znaju zašto su se našli i što su od početka željeli jedno od drugoga.

Tu je seks samo seks. I, zapamtite, ništa više od toga. Ako kojim slučajem ovo pravilo smetnete s uma i zaljubite se, ona čarolija trenutka s početka teksta mogla bi vas skupo stajati. Drugim riječima, ako ste emotivac, možda bi bilo bolje da se ne upuštate u ovakve avanture.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.