DEČKI EVO POTVRDE: 8 znakova da ste fantastični u krevetu!

Autor:

Young couple embracing on bed at bedroom,Image: 282381127, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: - / Wavebreak / Profimedia

Profimedia

Je li vam ikada vaša draga na pitanje: “Jesam li bio dobar” odgovorila negativno? Vjerojatno sada odmahujete glavom. I zaista mislite da ste toliko dobri’? Ili je možda ona samo obzirna i ne želi vam poljuljati krhko muško samopouzdanje? Tko će ga znati…  Ne brinite, niste jedini. Mnoge muškare muči ista stvar.

Znate li da se pitanje: “Jesam li dobar u krevetu?” googla četiri puta više od pitanja: “Jesam li loš u krevetu”? Nitko ne želi dobiti potvrdu da je loš. Nema afričke šljive koja bi ga tada motivirala…

No, kako uopće izgraditi samopouzdanje na tako delikatnom terenu? Ženski orgazam koliko god izgledao spektakularan i uvjerljiv, može biti lažan.

 

Tko bi se onda usudio pomisliti da je dobar, a gdje li odličan u krevetu, osim onih totalno naivnih koji vjeruju ženskim orgazmima? Kako onda znati kako kotirate, kad ne možete vjerovati svojim očima? Postoje pokazatelji, samo treba čitati između redaka.

Ako ste fantastični u krevetu žena će vam to dati do zanja tako što će:

– inicirati seks češće nego vi

– biti spremna isprobati nove stvari, štoviše možda i sve što poželi vaša zaigrana mašta

– apsolutno ništa joj na vama neće biti odbojno

– htjet će pričati o seksu nakon seksa

– poželjet će se maziti nakon seksa

– ugađa će vamti i izvan spavaće sobe, čineći lijepe geste za vas – poput masaže, jela koja volite

– neće vas gnjaviti oko sitnica koje bi joj, da niste sjajni u krevetu vrlo vjerojatno išle na živce

– bit će sebična

Možda vam se ovo posljednje čini neobično, no istina je. U trenutku kada ste je doveli pred orgazam, žena će zaboraviti na manire i lijepo ponašanje i fokusirati se potpuno na vlastiti užitak.

“Kako se približava orgazmu, ulazi u stanje nalik transu”, objašnjava seksualni terapeut Ian Kerner, autor knjige She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman, za portal Muscle and fitness. “U tom trenutku više nije usredotočena na tebe i tvoje želje”, dodaje Kerner.

Drugim riječima, toliko ste nevjerojatni u seksu da se ona više ne može koncentrirati ni na što osim na sebe. Suprotno tome, ako je željna ugoditi vam i u trenutku kada sama doživljava orgazam, možda i niste tako spektakularni. No to ne znači da vas ne voli i da nema mjesta napretku.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.