Znate li koja je najopasnija poza u seksu? Mogli biste se iznenaditi

Autor:

Pixabay

U spavaćoj sobi ste, na krevetu, mekano je, toplo, nema oštrih predmeta ni egzotičnih seksualnih igračaka. Što bi moglo poći po zlu?

Svašta – upozorava britanski kirurg Karan Raj, u edukativnim videima koje na Tik Toku prate milijuni ljudi. U svojoj se liječničkoj karijeri nagledao seksualnih ozljeda i dejtova koji su, umjesto jutarnjom kavom, završili lokalnom narkozom u najbližoj bolnici. I ako sada odmahujete rukom, uz: “Pih, ovo me se ne tiče, ne izvodim nikakve vratolomije po krevetu”, moramo vas demantirati.

Naime, kirurg kaže kako je nedvojbeno najopasnija poza, ujedno i jedna od najučestalijih, a to pak znači da ste je sigurni imali na svome repertoaru. Riječ je o obrnutoj kaubojki. U ovoj pozi možete slomiti penis (auč!) svome partneru.

Obrnuta kaubojka uzrok je, kaže kirurg, 50 posto fraktura ovog osjetljivog organa. Istina, nema kosti da se slome, no lomi se tunica albuginea – zaštitna ovojnica uda.

E pa zamislite sada da u žaru akcije, okrenuti leđima partneru, promašite i svom svojom težinom “aterirate” na penis u erekciji. Ovu katastrofu prati zvuk pucanja te jauk, bez obzira kakav macho on bio.

Sve što možete u tom trenutku je otići na hitnu i prepustiti svog dragog u stručne ruke liječnicima. Fraktura penisa najčešće se sanira kirurški, no sjajna je vijest da se muškarac u najvećem broju slučajeva u potpunosti oporavlja.

“U ovom položaju žena je gore, muškarac ne može regulirati brzinu niti intenzitet pokreta, a ako partneri nisu sinkronizirani, penis može iskliznuti te ga žena vrlo lako može ozlijediti stidnom kosti”, objašnjava kirurg.

Naravno, to ne znači da ćete se odreći obrnute kaubojke ili još gore,  seksa uopće, već samo znači da ćete biti malo oprezniji. Također, bilo bi pametno da ovo vaš partner ne čita. Muškarci su plaha stvorenja, lako ih se zastraši, osobito ako se radi o, prema njihovom mišljenju, krucijalnom dijelu tijela.

Ovakav scenarij za njih je ravan hororu, a pošto ništa ne mogu napraviti da se zaštite, najbolje je da o mjerama opreza i “zaštiti na radu” u ovom konkretnom slučaju vi brinete.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.