Ljubavni jadi Audrey Hepburn, slavne glumice, manekenke i humanitarke

Autor:

ilustracija mm

Audrey Hepburn je srca publike osvojila ulogom u filmu Sabrina. Glumački partner joj je bio William Holden. Međutim, malo ljudi je znalo da su ona i William bili u vezi i iza kamera. On je bio na glasu kao ženskaroš, a njegova žena Brenda je tolerirala njegove avanture, jer je vjerovala da su beznačajne. Holden je čak imao praksu da svoje ljubavnice upozna sa svojom ženom. Međutim, sa Audrey je bilo drugačije, jer je Brenda automatski primijetila da se radi o obrazovanoj, glamuroznoj i sofisticiranoj ženi, koja je bila stvarna prijetnja za njen brak. Holden je bio spreman napustiti svoju suprugu, ali je postojala jedna prepreka. Audrey je željela djecu.

Kada mu je rekla da sanja o osnivanju obitelji s njim, on je rekao kako je to nemoguće, jer je napravio vazektomiju. Ostavila ga je i ubrzo počela vezu sa glumcem Melom Ferrerom. Istovremeno, iz produkcijske kuće Paramount su bili zabrinuti oko otkrivanja afere glavnih glumaca pa su joj sugerirali da što prije objavi zaruke sa Ferrerom. Objava zaruka dogodila se u Holdenovoj kući u društvu njega i njegove supruge. To je vjerojatno bila jedna od najčudnijih proslava zaruka ikad.

Filmska i kazališna glumica nagrađena Oscarom, manekenka i humanitarka Audrey Hepburn umrla je 20. siječnja 1994. u 64. godini života.

OZNAKE: Audrey Hepburn.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.