ČAČIĆ O RAKITIĆU “Nadam se da je riješio problem koji mu se dogodio”

Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski izbornik Ante Čačić nakon slavlja u prijateljskom dvoboju protiv Segeste, povodom obilježavanja 110. obljetnice osnutka najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba, kazao je kako su u pripremi za Tursku isprobali sve raspoložive snage.

“Imali smo dobrih akcija i bili smo efikasni. Bili smo ozbiljni protiv motiviranog domaćina te moram biti zadovoljan i jer se nitko nije ozlijedio”, rekao je nakon utakmice Čačić dodavši da je uvijek važno da su napadači dobri u realizaciji. Podsjetimo, po dva su pogotka danas postigli Mario Mandžukić, Ivan Perišić i Nikola Kalinić, a po jedan Andrej Kramarić i Duje Čop.

O kvalifikacijskoj skupini Hrvatske rekao je da je iznimno teška. “Možda je i najteža s obzirom na četiri sudionika EP-a te ambicioznu reprezentaciju Kosova, no imamo kvalitetne igrače i vjerujem da na kraju možemo do željenog prvog mjesta”, kaže Čačić.

Upitan o Ivanu Rakitiću, koji se još nije priključio reprezentaciji, Čačić kaže da se nada da je riješio problem koji mu se dogodio. “Ako dođe tijekom četvrtka, igrat će protiv Turske”, poručio je izbornik. “Ivan ima svoje opravdane probleme, on će vam reći o čemu se radi, nadam se da će sve završiti dobro”, dodao je.

Komentiraj