Nakon što je potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov danas održao konferenciju za medije, i prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko održao je u Donjoj Stubici konferenciju za medije.

Karamarko je rekao da se u procesu kadroviranja ne radi o nikakvo osveti, već o poboljšavanju kadrovske slike. “Postavljat ćemo dobre, kvalitetne i stručne ljude, a ne kao što je bio slučaj s nekolicinom ljudi u MUP-u i SOA-i”, rekao je šef HDZ-a.

Komentirao je i izjave Bože Petrova, koji tvrdi da nije znao da je Milijan Brkić kandidat HDZ-a za ministra branitelja.

“Božo Petrov i ja smo u dnevnom kontaktu. Nalazimo se i razgovaramo. Ako Petrov dosad nije znao da je Milijan Bekić naš kandidat za ministra branitelja, sada zna”, izjavio je Karamarko.

Podsjetimo, Petrov je ranije na konferenciji odbacio navode o sukobu u Vladi i pritiscima na MUP u kadroviranju, a govorio je i o aferi oko smjene Lozančića te Milijanu Brkiću kao kandidatu za novog ministra branitelja.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.