Zbog snijega željeznički je promet otežan na relacijama Dugo Selo – Novska, Hrvatski Leskovac – Ogulin te Zagreb Klara – Novska, izvijestili su u četvrtak ujutro iz Hrvatskih željeznica (HŽ). 

 Sve raspoložive dežurne ekipe su na terenu kako bi se osigurao normalan tijek željezničkog prometa. Unatoč tomu na pojedinim su relacijama moguća kašnjenja, ističu iz Korporativnih komunikacija HŽ-a.

 Danas će putnike prevoziti autobusi umjesto vlakova na relaciji Virovitica (9,30) – Bjelovar (10,46). Zagreb GK (7,35) – Split (13,38), Split (14,35) – Zagreb GK (20,50), Osijek (8,12) – Strizivojna-Vrpolje (9, 11), Strizivojna-Vrpolje (10,12) – Osijek (11,11), i Velika (8,56) – Nova Kapela (9,52).

 Zbog izvanredne situacije vezane uz prihvat migranata i izbjeglica, i dalje je na snazi obustava prometa međunarodnih i pograničnih vlakova na hrvatskim graničnim prijelazima s Mađarskom.

Komentiraj

FOTO: Marko Prpic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.