ZVIJEZDA U MINUSU Chris Pine bio je dekintiran, dugovao je 400 dolara, sve je promijenila uloga u ovom filmu

Autor:

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 29: Chris Pine attends the 49th Chaplin Award Honoring Jeff Bridges at Lincoln Center on April 29, 2024 in New York City.   Dia Dipasupil,Image: 868991213, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Chris Pine holivudska je zvijezda koja je glumila u franšizama kao što su „Zvjezdane staze“ i „Wonder Woman“, a posljednji hit bio mu je prošlogodišnji „Dungeons & Dragons: Čast lopova“. Međutim, 43-godišnji glumac bio je prije 20 godina na početku karijere i u besparici. Tolikoj, da je na računu bio 400 dolara u minusu. Spasila ga je uloga u filmu „Princezini dnevnici: Kraljevske zaruke“.

U intervjuu za emisiju „Sunday Today with Willie Geist“ Pine je objasnio kako mu je honorar od 65 tisuća dolara koji je dobio za ulogu u filmu „Princezini dnevnici: Kraljevske zaruke“ spasio karijeru. „Imao sam mali Verizonov mobitel na preklapanje te sam dobio poziv od svog agenta koji mi je rekao da sam dobio posao. Bio sam na autoputu, stao sa strane, a on mi je rekao ‘Platit će ti 65 tisuća dolara’. Osjećao sam se kao da mi je rekao da će dobiti 50 milijuna dolara“, ispričao je Pine dodajući „Bio sam u potpunom šoku“.

Film „Princezini dnevnici: Kraljevske zaruke“ iz 2004. godine bio je nastavak filma „Princezini dnevnici“ u kojem Anne Hathaway glumi Miu Thermopolis, tinejdžericu štrebericu koja shvaća da je od svoje bake, kraljice Clarice (Julie Andrews), naslijedila malo kraljevstvo u Europi. U drugom dijelu filma Pine glumi mladića u kojeg se ona zaljubljuje.

Pine je objasnio kako je dobivanje uloge u tom filmu bio trenutak kada je doista počeo raditi. Prije toga, pojavio se u nekim tv reklamama te u seriji „Hitna služba“. A honorar od 65 tisuća dolara, ispostavilo se, nakon raznih odbitaka sveo se na 15 tisća dolara. No, i to mu se u tom trenutku činilo mnogo.

„Bankovni račun bio mi je u minusu, oko 400 dolara, pa sam planirao pitati roditelje da mi daju nešto novaca. U tom trenutku dobivam 65 tisuća dolara te se sjećam da mi se u tom trenutku život nekako promijenio“, nastavio je Pine. „Taj novac nije dugo potrajao, ali bio je to divlji osjećaj koji nikada neću zaboraviti“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.